SAP Ariba

SAP Ariba: transformarea achizițiilor pentru era digitală

SAP Ariba este o aplicație de business extinsă care sprijină procesele de achiziție. O soluție bazată pe cloud care transformă modul în care cumpărătorii și furnizorii tăi interacționează, oferind o platformă unificată pentru a simplifica operațiunile companiei tale și pentru a oferi economii semnificative de timp și costuri pe tot parcursul procesului de achiziție. SAP Ariba îți permite să abordezi și să gestionezi fără efort întregul proces de identificare a furnizorilor și de la achiziție la plată, toate într-o locație centralizată și eficientă.

Caracteristici principale:

Platformă de business unificată: SAP Ariba consolidează întregul ciclu de viață al achizițiilor într-o platformă unificată, simplificând complexitățile și îmbunătățind colaborarea între cumpărători și furnizori.

Sourcing eficient: simplifică și optimizează procesul de sourcing, de la identificarea furnizorilor până la negocierea contractelor. SAP Ariba îți oferă instrumente pentru a face din identificarea furnizorilor, un efort strategic, fără cusur și eficient.

Proces complet de achiziție: gestionează întregul proces de la achiziție la plată într-o locație centralizată. De la solicitare până la procesarea facturilor, SAP Ariba asigură un flux de lucru integrat și fără probleme.

Colaborare cu furnizorii: încurajează parteneriate mai puternice cu furnizorii prin instrumente de colaborare îmbunătățite. Facilitează comunicarea, negocierea și gestionarea relațiilor.

Contact

Pentru a începe o colaborare, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră:

Caută ceva