Alte produse

Soluții ERP integrate

Descoperă o nouă dimensiune a performanței în afaceri! Imaginează-ți o lume în care afacerea ta operează la potențial maxim, conectată și optimizată în toate aspectele. Asta îți oferă soluțiile noastre ERP. Uită de operațiunile izolate—explorează-un ecosistem unificat în care achizițiile, experiența clienților, analizele și platformele cloud lucrează împreună pentru a propulsa organizația ta înainte.

Avantajele soluțiilor noastre ERP

Imaginează-ți posibilitățile când achizițiile nu sunt doar un proces, ci un avantaj strategic. Gândește-te la clienții tăi care primesc un serviciu excepțional datorită soluțiilor noastre avansate de interacțiune cu clienții. În plus, analizele ne oferă perspective inovatoare și te sprijină în luarea unor decizii mai informate. În cele din urmă, îmbrățișează puterea platformelor ca rampă de lansare pentru creștere.

Transformarea afacerii tale

Aceste ingrediente reprezintă suportul necesar pentru a explora noi orizonturi.. E timpul să îți valorifici întregul potențial cu ecosistemul nostru ERP cuprinzător.

Produse extinse (alte aplicații cloud)

Descoperă potențialul afacerii tale extinzând ecosistemul ERP!

Bine ai venit într-o nouă eră a excelenței în afaceri. Soluțiile noastre ERP integrate depășesc granițele tradiționale, oferind un ecosistem unificat care conectează fără probleme achizițiile, experiența clienților, analizele și platformele cloud. Descoperă cum integrarea achizițiilor, îmbunătățirea experienței clienților, valorificarea analizelor și adoptarea platformelor pot duce organizația ta la noi înălțimi.

SAP BTP

Platforma SAP Business Technology (BTP) este un ansamblu cuprinzător de servicii și instrumente concepute pentru a accelera parcursul tău spre transformarea inteligentă a companiei.

SAP Analytics

SAP Analytics Cloud este o soluție dinamică care propulsează organizația ta în domeniul luării deciziilor inteligente.

SAP Ariba

SAP Ariba este o aplicație extinsă destinată susținerii proceselor de achiziție. Ca soluție bazată pe cloud, aceasta transformă modul în care interacționează cumpărătorii și furnizorii tăi.

SAP Concur

SAP Concur este o aplicație de afaceri completă, destinată să eficientizeze și să simplifice gestionarea călătoriilor și a cheltuielilor.

SAP Fieldglass

SAP Fieldglass este o platformă revoluționară de gestionare a forței de muncă, creată pentru a optimiza forța de muncă externă și achizițiile tale de servicii.

SAP Costumer Success Factor

SAP SuccessFactors este o soluție revoluționară de Management al Capitalului Uman (HCM) care depășește funcțiile tradiționale de resurse umane, îmbunătățind întreaga experiență a angajaților.

Clienții noștri

Contact

Pentru a începe o colaborare, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră:

Caută ceva