Agricultură

Domeniul agricol trece printr-o transformare profundă, determinată de digitalizare, tehnici agricole în continuă evoluție și integrarea inteligenței artificiale. Soluțiile SAP de ultimă generație, combinate cu o abordare centrată pe procese, așa cum propune SAP S/4HANA, îți permit să te impui cu ușurință în acest peisaj dinamic.

Adoptarea soluțiilor digitale este esențială pentru a face față provocărilor unice cu care se confruntă agricultura. Descoperiți modul în care soluțiile noastre pot stimula transformarea în cadrul firmei tale agricultură:

  • Agricultură de Precizie: optimizează randamentul culturilor și utilizarea resurselor cu ajutorul tehnologiilor digitale pentru agricultură de precizie.
  • IoT în Agricultură: Ia decizii informate și gestionează ferma pe baza unor date colectate în timp reale direct de pe câmp, din fermele de animale și de la utilajele tale prin integrarea IoT.
  • Analiză de Date și Business Intelligence: accesează statistici utile și ia decizii pe baza unor analize avansate, inclusiv analize predictive pentru gestionarea culturilor.
  • Vizibilitatea Lanțului de Aprovizionare: crește eficiența proceselor “de la fermă direct pe masă” prin îmbunătățirea vizibilității de-a lungul lanțului de aprovizionare agricol.
  • Monitorizarea Vremii: reduce riscurile legate de condițiile meteo pentru culturi prin utilizarea instrumentelor digitale de monitorizare în timp real a vremii.
  • Tehnologii Colaborative: optimizează comunicarea și coordonarea între fermieri, furnizori și distribuitori cu ajutorul platformelor digitale.
  • Măsuri de Securitate Cibernetică: protejează datele sensibile ale fermei și asigură integritatea operațională cu măsuri reale de securitate cibernetică.

Ești gata să revoluționezi modul în care îți derulezi activitățile agricole? Contactează-ne pentru o discuție personalizată prin care să identificăm împreună soluția digitală potrivită nevoilor tale.

Our clients

Companies we work with in agriculture field

Study cases

Companies we work with in agriculture field

Vezi și

Contact

Pentru a începe o colaborare, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră:

Caută ceva